top of page
hääjuhlan livestriimaus virtuaalitapahtumana

LÄHEISET MUKAAN STRIIMAUKSELLA

LIVESTRIIMAUS YLLÄTTÄÄ TUNTEIKKUUDELLA JA LÄMMINHENKISYYDELLÄ

Vielä hetki sitten varmasti hyvin harva haaveili virtuaalisista juhlista. Livestriimausta on kuitenkin käytetty jo pidempään esimerkiksi hääjuhlissa vihkitilaisuuden lähettämisessä maapallon toisella puolella asuville läheisille. 

Ikimuistoinen tilaisuus syntyy hyvästä suunnittelusta ennakkovalmisteluineen, ammattitaitoisesta kamera- ja äänitekniikasta sekä juhlittavien henkilökohtaisesta osallistumisesta.  

VIHKITILAISUUDEN STRIIMAUS

Vihkitilaisuus voidaan järjestää kirkossa, studiossa, vuokratiloissa tai ulkona, juuri niinkuin haluatte. Tilan somistuksessa huomioidaan kuvaustekniikka.

Striimialustan valinta. Valitaan alusta, mitä on kaikkien kutsuttavien helppo käyttää. Alusta voidaan sijoittaa myös vaikka omille nettisivuille. Alustan tärkein ominaisuus on toimintavarmuus. Alustan chat mahdollistaa myös katsojien osallistumisen onnitteluineen.

Ohjelmasta tehdään hääparin näköinen. Tilaisuus voidaan aloittaa suoraan vihkimisellä, musiikilla tai hääpari ja vieraat voivat valmistella omia videotervehdyksiä, joita voidaan liittää striimiin ennakkomateriaalina.

Kuvaus- ja äänitekniikka näyttelee isoa roolia seurattavuuden ja tunnelman välittämisessä. Useamman kameran käyttö takaa ilmeiden ja hetkien taltioimisen aina sormusten vaihdosta mahdolliseen livemusiikkiin. 

Odotushuone aukeaa ennen tilaisuutta. Huoneeseen voidaan lisätä musiikkiä, tekstejä, kuvia tai vaikka videoita. Voidaan tehdä myös vaikka livekuvaa dronella!

Ikimuistoinen tallenne jää hääparille muistoksi.

Kysy rohkeasti lisätietoja tai tarjousta. Kerron mielelläni mahdollisuuksista! salla@tapahtumarikas.com

bottom of page